Zoektocht naar paradijs
Is mijn paradijs ook jou paradijs?
Deze serie toont het werk van mij, een van de elf fotografen, die voor een periode van een half jaar met elkaar hebben samengewerkt rondom het thema ‘zoektocht naar paradijs’. Uiteindelijk leidde dit project tot foto’s, waarmee een ieder van ons op eigen wijze een verbeelding gaf van het eigen paradijs en van de eigen zoektocht naar het paradijs.
Je krijgt een opdracht om te fotograferen: Creëer jouw paradijs in een foto. Kan dat? En wat is dat eigenlijk: Het Paradijs of Een Paradijs? Bestaat het überhaupt wel?​​​​​​​
Kennemerduinen | Noord-Holland | Nederland
Rotterdam Centrum | Zuid-Holland | Nederland
Een zoektocht van een aantal weken experimenteren en nadenken over wat dat dan precies betekent leidt bij mij tot het besef dat er overal paradijs is als je het maar wil zien. Je kunt verre reizen maken en dicht bij huis blijven…. er zijn altijd momenten die je gelukkig maken of een mooi/ goed gevoel geven. Ook een modern kantoorflat kan beeldschoon, zelf gelukzalig zijn. Het deed mij beseffen dat een paradijs niet iets hoeft te zijn als een romantisch cliché maar dat het paradijs letterlijk en figuurlijk om de hoek kan liggen.
Kennemerduinen | Noord-Holland | Nederland
In mijn zoektocht naar paradijs heb ik ook het anti-paradijs bekeken, hieruit is de serie “whats left of paradise” ontstaan.
Deze serie polaroids laat zien wat er overblijft van het paradijs na het seizoen aan het strand in Zandvoort.
Tot 23 oktober 2017 te zien in de expositie "What meets the eye". 
Restaurant ’t Fort
Fortwachter 3
2141 EE Vijfhuizen
023 5589010


OPENINGSTIJDEN
Dinsdag t/m vrijdag van
11.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag
11.00 – 17.00 uur
Buiten openingsuren op aanvraag

Thanks for watching!
Like this project?

--------
Special thanks to Photography group F.E.F. (Fanatieke Eindhovens Fotografen)


#FEF #Zoektochtnaarparadijs

You may also like

Back to Top